Bine ați venit la Hiperborea!

         

Venim în întampinarea dvs. cu o gama largă de tipizate școlare, rechizite, imprimate medicale, tipizate fiscale și hârtii tipografice.

Cu o experienţa de peste 20 de ani de activitate şi responsabilitatea faţă de fiecare lucrare în parte, vă oferim la cele mai mici prețuri și  calitate garantată servicii de tipografie, editură, serigrafie.

Noi te putem ajuta cu : Legare și reparare cărți, albume, coperți licență/ diplomă/ masterat/ doctorat, mape simple și personalizate, mape meniu, legătorie arhivă, dosare simple și personalizate, broșuri, afise, pliante, fluturași, cărți de vizită, cărți, calendare, cataloage, etichete, registre, foi cu antet și multe altele.

Gama de produse și servicii oferite de Hiperborea se diversifică și se extinde mereu, îndeplinind toate standardele de exigență și calitate.

 

Conducerea HIPERBOREA IMPEX SRL  se angajează pentru:

Ø  satisfacerea cerinţelor clienţilor 

Ø  asigurarea infrastructurii si a unui mediu de lucru adecvat pentru desfăşurarea corespunzătoare a tuturor proceselor si a resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor stabilite

Ø  conformarea cu legislaţia în vigoare şi cu reglementările de mediu si pentru sănătate si securitatea ocupaţională, aplicabile activităţilor de producţie

Ø  îmbunătăţirea continuă a performanţelor de mediu si a condiţiilor de munca

Ø  prevenirea poluării si a accidentelor de munca

Obiectivele generale privind calitatea sunt:                 

Ø  Câştigarea încrederii clienţilor in produsele si serviciile realizate de HIPERBOREA IMPEX SRL.

Ø  Extinderea activităţii de producţie

Ø  Dezvoltarea competenţelor profesionale ale angajaţilor

Obiectivele generale de mediu sunt:

Ø  Grija fata de mediul înconjurător

Obiectivele generale privind securitatea şi sănătatea în muncă sunt:

Ø  Asigurarea unor condiţii de munca cu un înalt grad de sănătate si securitate in munca

 

Conducerea S.C. HIPERBOREA IMPEX SRL urmăreşte şi răspunde de îndeplinirea politicii privind calitatea, mediul, sănătatea şi securitatea ocupaţională.

 

Hiperborea vă mulțumește și vă dorește spor la cumpărături!